Café de Klikspaan is een heerlijke plek voor (kleinschalige) borrels en partijen. Wij maken jouw verjaardag, afstuderen, afscheid, tienjarig bestaan, vrijmibo, personeelsborrel etc. tot een groot succes! Dat doen we door onze gastvrijheid, onze ambiance en door jouw wensen als uitgangspunt te nemen. Samen bespreken we wat jij graag wil. Bubbels erbij? Taart? Speciaalbierproeverij? Warme en koude borrelhapjes? Muziek uit de jaren 80 en 90? Of een echte DJ? Het kan allemaal! Daarnaast ben je vrij om je eigen catering te regelen. Dus neem vooral die heerlijke soep van je moeder mee of bestel pizza’s. 

Bij Café de Klikspaan zijn de borrels niet besloten, maar wij hebben hele fatsoenlijke en leuke (vaste) gasten die jouw plezier absoluut niet in de weg zullen staan. 

Besloten borrels en partijen in onze tweede locatie 

Voor besloten borrels hebben wij een speciale tweede locatie geopend. In het centrum van Groningen, aan de Vishoek 18, genaamd Kleintje Klikspaan. Kleintje Klikspaan leent zich voor besloten borrels en partijen tot 75 personen. In overleg is er van alles mogelijk qua drankjes, hapjes, muziek en meer. Er zijn verschillende aantrekkelijke arrangementen mogelijk, waaronder een vaste prijs per persoon. Bekijk de website van Kleintje Klikspaan voor meer informatie. 

> Naar de website van Kleintje Klikspaan