Eindelijk kunnen wij het grote nieuws bekendmaken: wij openen een tweede café in Groningen! Dit café wordt dé plek voor jouw besloten feestjes, borrels en partijen.

Aan de Vishoek, in het centrum van Groningen, vind je ons nieuwe café. We zijn al hard bezig het naar onze (huis)stijl om te bouwen en werken aan een website, folders en meer. Het wordt een écht Klikspaan-café: sfeervol, bruin, met kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Ons nieuwe café is alleen bestemd voor besloten feestjes, borrels en partijen.

Aileen van de Klikspaan: “Toen dit café op mijn pad kwam, kon ik niet anders dan ‘ja’ zeggen. Het café leent zich uitstekend voor borrels en feestjes tot zo’n 75 personen. Daar is veel vraag na, maar kan ik bij Café de Klikspaan niet bieden door de vele aanloop en vaste gasten. Straks is er een plek waar het wél kan, zeven dagen in de week, in de middag, avond en tot in de nacht!”

Jarigen, afstudeerders, sportverenigingen, studenten, bedrijven, ze kunnen straks allemaal bij het café terecht. Geef je er een feestje? Dan heb je het café altijd voor je alleen, ook in het weekend! In overleg zal er van alles mogelijk zijn qua drankjes, hapjes, muziek, entertainment, aankleding etc. Kortom: feest zoals jij het wil!

We zijn ontzettend blij met deze nieuwe stap en kunnen niet wachten op het eerste besloten feestje.

Voorlopig zijn we nog even in de weer met de nodige voorbereidingen. Via Facebook en Instagram houden we je daarvan op de hoogte.

Over de naam denken we nog na. Die maken we deze week bekend…

Vergelijkbare berichten