Café de Klikspaan

Café de Klikspaan

is een kroegje in misschien wel de meest gezellige en diverse buurt van Groningen. Werkend, studerend of gepensioneerd, iedereen komt er voor de aangename sfeer en een lekker biertje. Het café heeft een gezellige uitstraling, met voor ieder wat wils. Wie naar binnen komt wordt begroet met een vriendelijke glimlach en vindt een diversiteit aan mensen.

Lees meer over ons

Waar u bij ons voor terecht kunt?

Verjaardagen en borrels

Is je eigen ruimte eventjes te klein, ook voor een bedrijfsborrel, afstudeer- of verjaardagsfeestje? Dan kun je terecht bij de Klikspaan. In overleg is er veel mogelijk, waaronder themafeestjes, warme en koude hapjes en prijsafspraken. Wil je meer info? Bel dan even naar: 050 - 851 22 68

Iets te vieren? Klik hier!

Gastheerschap & vakmanschap

De gezellige sfeer en de aandacht voor kwaliteit heeft er voor gezorgd dat het café definitief op de kaart is gezet. Het Goed Getapt Bierprogramma van Heineken beoordeelt een horecagelegenheid op gastheerschap en vakmanschap. In 2007 en 2008 heeft de Klikspaan de eerste prijs in de wacht gesleept, de hoogste waardering binnen de regio Noord-Nederland.

Speciaalbieren

Speciaalbieren

Door het grote assortiment aan speciaalbieren van de fles is de echte liefhebber in de Klikspaan helemaal in zijn element. Verder vind je naast Amstel en Brand vijf speciaalbieren van de tap. Dit zijn wisseltaps, waaruit iedere maand weer een ander heerlijk biertje stroomt.

Altijd gezellig bij Café de Klikspaan!

Foto van bar


Foto van bar


Foto van bar


Foto van bar


Foto van bar


Foto van bier


Foto van bier


Foto van bier


Foto van bier
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar

Laatste nieuws

Bij ons vind je Amstel, Brand en vijf speciaalbieren van de tap!

Neem een kijkje binnen!