12 barvrouwen van de Klikspaan gingen uit de kleren voor de… 

SEXY BARVROUWEN KALENDER 2024

En dat deden ze niet zomaar… de opbrengst gaat naar de crowdfunding voor de MS-behandeling van Henk Meijer! Koop jij deze sexy kalender voor het goede doel? Een kalender kost € 19,95.

Speciaal voor Henk Meijer voor MS-behandeling

Henk is goede vriend van de Klikspaan en de vader van Klikspaan-eigenaresse Aileen. Zes jaar geleden is hij gediagnosticeerd met MS. Helaas gaat hij het laatste jaar hard achteruit. Zijn enige hoop om niet in een rolstoel te belanden, is een stamcelbehandeling in Mexico. Maar dit kost heel veel geld: 75.000 euro. Daarom zijn familie en vrienden een crowdfunding gestart.

Bij het verkopen van 1500 kalenders halen wij het streefbedrag en kan Henk (hopelijk) blijven lopen en lesgeven in zijn geliefde sport taekwondo. Help je mee?

Lees meer over de crowdfunding

Kalender kopen / bestellen

De kalenders zijn te koop aan de bar bij Café de Klikspaan voor € 19,95 per stuk. Het heeft onze voorkeur dat je de kalender daar haalt. Je kunt afrekenen met de pin.

Maar… via WhatsApp of onderstaand bestelformulier kun je ook bestellen. Wij sturen vervolgens een Tikkie en verzenden de kalenders per post. De verzendkosten zijn voor jou.

Nummer voor WhatsApp: 01 33 00 37 21

Bedrijven kunnen een factuur ontvangen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

De kalender is mogelijk gemaakt door Marit Dotinga (fotograaf), Yibin (design), Café de Klikspaan en Desire Communicatie.