Ook de Klikspaan toont haar creativiteit: vanaf nu is het Klikspaan Finest Speciaalbierpakket verkrijgbaar!

In deze zware tijden wordt er veel creativiteit gevraagd van horecaondernemers in Groningen (en de rest van NL). Sommige zetten een tijdelijk pannekoekhuis op, veel restaurants gaan maaltijden bezorgen en andere openen een webshop. Ook Café de Klikspaan blijft niet achter! Vanaf nu is het ‘Klikspaan Finest Speciaalbierpakket’ verkrijgbaar. Een heerlijke traktatie voor de bierliefhebber, voor jezelf of als cadeau voor een ander.

Bierpakket 3

Wat is het?

Een heerlijk pakket met vijf – door de Klikspaan geselecteerde – speciaalbiertjes, inclusief twee glazen, een lekkere droge worst en kaasje én een coupon voor twee tapbiertjes als het café straks weer open is. Leuk om jezelf cadeau te doen, maar je kunt er ook een ander blij mee maken. Iemand die bijvoorbeeld wel een presentje kan gebruiken op het moment.
Het pakket is verkrijgbaar voor €22,50.

Hoe kan ik het bestellen?

Dat kan door een personal message te sturen op Facebook of Instagram of door te mailen naar info@cafedeklikspaan.nl. Je kunt het pakket ophalen bij de Klikspaan of laten bezorgen voor €2,50 (alleen in de stad Groningen). In overleg wordt er een ophaal- of bezorgdatum en tijd gepland. Betalen kan alleen via contactloze middelen.