KLIKSPAAN X SCHUITENDIEP

Speciale actie op 5 en 6 februari: Boeuf Bourguignon van Eetcafé Schuitendiep met bijpassende speciaalbiertjes van de Klikspaan.

Wat krijg je als je de specialiteit van Café de Klikspaan combineert met de kookkunsten van Eetcafé Schuitendiep? Juist, een fantastisch gerecht met speciaalbier! 

Astrid van Schuitendiep: “Stoof en speciaalbier is een geweldige combinatie. Daarom maken we voor 5 en 6 februari Boeuf Bourguignon. Dit is een heerlijke Franse runderstoof met paddenstoelen en bockbier. Hoewel de klassieke versie met vlees wordt bereid, maken wij ook een vega-variant, met linzen, tomaten, basilicum, halloumi, mascarpone en IPA-bier. Bij de vleesvariant serveren we zachte aardappelpuree en huisgemaakte appelmoes. Bij de vega-variant ook aardappelpuree en daarnaast een kruidige tomatensalsa met mascarpone.”

Voor € 34,50 voor 2 personen kun je thuis genieten van de Boeuf Bourguignon. Daar krijg je dan ook 4 bijpassende speciaalbiertjes bij (2 per persoon).

Aileen van de Klikspaan: “De Boeuf Bourguignon wordt bereid met speciaalbier. Dan moet je daar natuurlijk ook speciaalbier bij drinken! Daarom hebben we met zorg speciaalbiertjes geselecteerd die er perfect bij smaken en waar je een uitleg bij krijgt. Een geweldige bierervaring voor thuis!”

Door de Boeuf Bourguignon te bestellen geniet je niet alleen van lekker eten en drinken, maar steun je ook twee horecaondernemers in deze coronatijden. 

Astrid en Aileen: “Hoewel het zware tijden zijn voor ons als horecaondernemers, laten we ons hoofd niet hangen. We proberen steeds weer leuke acties te verzinnen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze (vaste) gasten thuis! Daarom presenteren we met veel plezier deze samenwerking! De bestelling komen we met liefde bij je langsbrengen in stad en omstreken (maar ophalen is natuurlijk ook mogelijk!).”

Praktisch

Wat? Boeuf Bourguignon met speciaalbiertjes. Vlees- of vega-variant.
Wanneer? Vrijdag 5 en zaterdag 6 februari.
Kosten? € 34,50 voor 2 personen, € 17,50 voor 1 persoon.
Bestellen? via info@cafedeklikspaan.nl of PM op Instagram/Facebook van de Klikspaan.
Bestellen kan tot uiterlijk donderdag 4 februari
Hoe? Ophalen bij Café de Klikspaan aan de Rabenhauptstraat 78 in Groningen of laten bezorgen in Groningen stad en omstreken.
Bezorgkosten? € 2,50.