De Klikspaan in de maand juli

Inmiddels zijn we alweer een maand open, en hoe! Het is weer vanouds gezellig in het café en op het terras, en hoewel we ons met zijn allen aan de corona-maatregelen moeten houden, drukt dat de pret gelukkig niet!
De maand juli is inmiddels begonnen en daarom een update over hoe wij de aankomende maand gaan en moeten werken.

Elke dag geopend vanaf 16u

Wij zijn elke dag geopend vanaf 16:00 uur en in de zomerperiode op vrijdag om 14:00 uur.

Reserveringen

In juli werken we nog steeds met vooraf geplaatste reserveringen en zogenoemde spontane reserveringen.

De vooraf geplaatste reservering
Je kunt voor een bepaalde datum in juni een plek reserveren, maar LET OP: alleen om 16:00 uur (openingstijd) en reserveren kan uitsluitend via de mail info@cafedeklikspaan.nl. Meld bij je reservering je naam, datum, aantal personen én of je op het terras of binnen wilt plaatsnemen.

De spontane reservering:
Wil je naar het café komen maar wil je eerst graag weten of er plek is? Bel dan naar 050 527 1766. Als er plek is, dan houden we deze maximaal 15 minuten voor je/jullie vrij.
Je kunt ook gewoon langskomen en aan de deur een reservering plaatsen als er plek is.

NB.
Wij vinden het erg belangrijk dat gasten spontaan naar het café kunnen komen. Daarom houden wij altijd de helft van de plekken beschikbaar voor spontane reserveringen.        

Wij vinden dat een café niet geschikt is om met een tijdslot te werken (wordt het nét supergezellig, word je naar huis gestuurd…😉), dus er zit nooit een eindtijd aan reserveringen vast.

De Klikspaan heeft de komende tijd iets minder capaciteit. Mocht het weer tegenvallen of er valt ineens een enorme regenbui naar beneden, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de terrasreserveringen te annuleren.

Groepen en borrels

Het geven van borrels voor grote groepen (> 10) is helaas nog niet mogelijk.
Als kleine groep (5 – 10) kun je wel bij de Klikspaan terecht, maar alleen op het terras en uitsluitend met een vooraf geplaatste reservering (zie info hierboven).

Max. 2 personen binnen 1,5 meter

Deze regel is niet veranderd: je mag met maximaal 2 personen aan een tafel of aan de bar zitten zonder dat je 1,5 meter afstand moet houden. Alleen een huishouden mag met meer dan 2 personen aan tafel zonder de 1,5 meter afstand.

Bij aankomst

Meld je bij de ingang van de Klikspaan (rode deur). Hier vindt een controlegesprek en handhygiëne plaats en krijg je verdere instructies.

Wat ALTIJD geldt

  • Blijf thuis als je klachten hebt (hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten)
  • Blijf thuis als een gezinslid/huisgenoot een van bovenstaande klachten heeft
  • Volg de instructies van onze bardame op

Liefs van Team de Klikspaan