De Klikspaan en de coronamaatregelen

Helaas is Café de Klikspaan tot nader order gesloten i.v.m. de coronamaatregelen.

Zin in een drankje en gezelligheid? Je bent elke dag van harte welkom in de Klikspaan! Als café moeten wij ons wel aan de coronamaatregelen houden. In dit artikel lees je hoe wij de komende tijd (moeten) werken en wat dit voor jou als gast betekent.

Open tot 21:00

De Klikspaan is van maandag tot en met donderdag geopend van 16:00 tot 21:00 uur en in het weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) van 14:00 tot 21:00 uur. Om 21:00 uur zijn wij verplicht onze lampen aan te doen, mogen wij niemand meer binnenlaten en mag er niet meer getapt worden. Om 22:00 uur dienen alle gasten uit het café vertrokken te zijn.

Reserveringen

Door de coronamaatregelen hebben wij minder capaciteit dan voorheen. Wij stellen je niet graag teleur en daarom raden wij je aan om je bezoek aan de Klikspaan te reserveren. Wij werken met vooraf geplaatste reserveringen en de zogenoemde spontane reserveringen.

De vooraf geplaatste reservering
Je kunt voor een bepaalde datum een plek reserveren, maar LET OP: alleen om 16:00 uur (openingstijd) en reserveren kan uitsluitend via de mail info@cafedeklikspaan.nl. Meld bij je reservering je naam, datum en het aantal personen.

De spontane reservering:
Wil je naar het café komen maar wil je eerst graag weten of er plek is? Bel dan naar 050 527 1766. Als er plek is, dan houden we deze maximaal 15 minuten voor je/jullie vrij.

Je kunt ook langskomen en aan de deur een reservering plaatsen als er plek is.

NB.
Wij vinden het erg belangrijk dat gasten spontaan naar het café kunnen komen. Daarom houden wij altijd de helft van de plekken beschikbaar voor spontane reserveringen.        

Wij vinden dat een café niet geschikt is om met een tijdslot te werken (wordt het nét supergezellig, word je naar huis gestuurd…😉), dus er zit nooit een eindtijd aan reserveringen vast.

Groepen en borrels

Het geven van borrels voor grote groepen (> 10) is helaas nog niet mogelijk.
Als kleine groep (5 – 10) kun je soms wel en soms niet bij de Klikspaan terecht. Neem hiervoor telefonisch contact op.

Max. 2 personen binnen 1,5 meter

Je mag met maximaal 2 personen aan een tafel of aan de bar zitten zonder dat je 1,5 meter afstand moet houden. Alleen een huishouden mag met meer dan 2 personen aan tafel zonder de 1,5 meter afstand.

Bij aankomst

Kom binnen via de rode deur en meld je aan de bar bij de barmedewerker. Hier vindt een controlegesprek plaats en krijg je verdere instructies.

Registreren

Voor ons als café is het verplicht om gasten te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een eventuele besmetting. Daarom vragen wij je om bij je bezoek aan de Klikspaan je naam en telefoonnummer door te geven.

Wat ALTIJD geldt

  • Blijf thuis als je klachten hebt (hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten)
  • Blijf thuis als een gezinslid/huisgenoot een van bovenstaande klachten heeft
  • Volg de instructies van onze bardame op