Café de Klikspaan zoekt bedrijfsleider

Ben jij een ervaren, vrolijke, hardwerkende horecamedewerker met leidinggevende en organisatorische skills? Dan ontmoeten we je graag! Wij zoeken namelijk een bedrijfsleider voor 32-36 uur per week. 

Vacature bedrijfsleider

Wij zoeken…

… een horecamedewerker met tenminste drie jaar ervaring. Wij zoeken iemand met leidinggevende capaciteiten die goed kan coördineren, organiseren én motiveren. Het is uiteraard belangrijk dat je gastvrij en representatief bent en dat je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je maakt graag een praatje met onze gasten, staat stevig in je schoenen en je beschikt over een flinke dosis zelfstandigheid en flexibiliteit (en dat betekent dat je het niet erg vindt om ook in weekenden te werken).

Het leuke aan werken bij de Klikspaan

Café de Klikspaan is een echt bruin buurtcafé. Wij trekken een heel divers publiek; er is een grote schare vaste gasten, maar er is ook veel aanloop van buurtbewoners, studenten, verenigingen, sportclubs etc. Deze diversiteit maakt het werken bij de Klikspaan zeer gezellig en plezierig. Als bedrijfsleider word je een van dé gezichten van het café en krijg je de kans om met jouw inzichten en kwaliteiten de Klikspaan nog aantrekkelijker te maken! En daarnaast krijg je ook nog eens hele leuke collega’s.

Over ons

Café de Klikspaan is gevestigd aan de Rabenhauptstraat 78 in de Rivierenbuurt in Groningen. Jong en oud komt bij ons samen om te genieten van een (speciaal)biertje, wijntje of frisje. Ook zijn we een plek voor borrels, biertochten, pubquizen, livemuziek en andere leuke feesten. De Klikspaan kenmerkt zich door haar service en haar vele speciaalbieren, we hebben meer dan 40 verschillende!

Contact

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar info@cafedeklikspaan.nl. Voor vragen en/of om je interesse te tonen, kun je bellen naar 050 527 1766 (na 16:00 uur), of kom langs in het café!