Spaantjesmarkt bij Café de Klikspaan

In deze zware tijden wordt er veel creativiteit gevraagd van horecaondernemers in Groningen (en de rest van NL). Ook van een buurtcafé als Café de Klikspaan. Wij waren in maart een van de eerste cafés die ‘de borrel naar huis bracht’ door speciaalbierpakketten te verkopen. Nu doen we dat weer, maar we hebben ook nagedacht over een andere manier om contact en verbinding te houden met onze (vaste) gasten, buurtbewoners en goede relaties. En dat heeft geleid tot het organiseren van de Spaantjesmarkt op zaterdag 28 november!

De Spaantjesmarkt

Op 28 november openen we onze deuren voor de zogenoemde Spaantjesmarkt. Op deze dag worden in en rondom ons café allerlei leuke en lekkere dingen verkocht, zoals bier- en wijnpakketten, huisgemaakte snert (to go) en bonbons, kazen, glühwein (voor thuis), planten en kerststukjes, kunst en oude spulletjes en speciale Klikspaan en Groninger (kerst)truien. Wij zijn voornemens er een fantastisch leuke dag en markt van te maken, waarbij iedereen welkom is tussen 12:00 en 17:00 uur aan de Rabenhauptstraat 78 in Groningen!   

Ook voor mede lokale ondernemers

Op de Spaantjesmarkt krijgen ook andere lokale ondernemers een podium. Zo gaat de Opfleurist prachtige kamerplanten en kerststukjes verkopen en zullen de overheerlijke huisgemaakte bonbons van Eetcafé Schuitendiep verkrijgbaar zijn.

Coronamaatregelen

Tijdens de Spaantjesmarkt zullen uiteraard de coronamaatregelen in acht worden genomen. Dit betekent dat er o.a. een maximum aantal bezoekers per keer wordt toegelaten in het café, dat bezoekers 1,5 meter afstand kunnen houden en dat er tijdens de Spaantjesmarkt geen eten of drinken (na)bij de Klikspaan genuttigd kan worden.