De Klikspaan in de maand juni

Wij zijn heel blij dat we weer gasten kunnen ontvangen vanaf maandag 1 juni! Hieronder lees je hoe wij de eerste maand (moeten) gaan werken.

De eerste dag

De Klikspaan wil de eerste dag alle (vaste) gasten de kans geven om te kunnen komen. Daarom werken wij alleen deze eerste dag met een rooster. Lees er hier meer over.

Elke dag geopend vanaf 16u

Wij zijn elke dag geopend vanaf 16:00 uur. Op zonnige terrasdagen gaan we twee uur eerder open, om 14:00 uur. Houd hiervoor onze Facebook en Instagram in de gaten.

Reserveringen

We gaan werken met vooraf geplaatste reserveringen en zogenoemde spontane reserveringen.

De vooraf geplaatste reservering
Je kunt voor een bepaalde datum in juni een plek reserveren, maar LET OP: alleen om 16:00 uur (openingstijd) en reserveren kan uitsluitend via de mail info@cafedeklikspaan.nl. Meld bij je reservering je naam, datum, aantal personen én of je op het terras of binnen wilt plaatsnemen.

De spontane reservering:
Wil je naar het café komen maar wil je eerst graag weten of er plek is? Bel dan naar 050 527 1766. Als er plek is, dan houden we deze maximaal 15 minuten voor je/jullie vrij.
Je kunt ook gewoon langskomen en aan de deur een reservering plaatsen als er plek is.

NB.
Wij vinden het erg belangrijk dat gasten spontaan naar het café kunnen komen. Daarom houden wij altijd de helft van de plekken beschikbaar voor spontane reserveringen.        

Wij vinden dat een café niet geschikt is om met een tijdslot te werken (wordt het nét supergezellig, word je naar huis gestuurd…😉), dus er zit nooit een eindtijd aan reserveringen vast.

De Klikspaan heeft de komende tijd iets minder capaciteit. Mocht het weer tegenvallen of er valt ineens een enorme regenbui naar beneden, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de terrasreserveringen te annuleren.

Max. 2 personen binnen 1,5 meter

Je kunt met maximaal 2 personen aan een tafel zitten zonder dat je 1,5 meter afstand moet houden. Een huishouden mag met meer dan 2 personen aan tafel zonder de 1,5 meter afstand

Bij aankomst

Meld je bij de ingang van de Klikspaan (rode deur). Hier vindt een controlegesprek en handhygiëne plaats en krijg je verdere instructies.

Wat ALTIJD geldt

  • Blijf thuis als je klachten hebt (hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten)
  • Blijf thuis als een gezinslid/huisgenoot een van bovenstaande klachten heeft
  • Volg de instructies van onze bardame op

Ff wennen, maar als vanouds gezellig!

Het zal even wennen worden met de nieuwe ‘regels’, maar wij zullen er alles om doen om het bezoek aan de Klikspaan als vanouds gezellig te maken. Wij hopen op jullie begrip!

Liefs van Team de Klikspaan